• Cine suntem noi?
   Agenţia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu... Mai mult
 • Servicii Oferite
  I. INVESTIGAŢII ▾ INVESTIGAŢII Preturi negociabile in functie de complexitatea cazului. Pentru... Mai mult
 • Tarife
  I. INVESTIGAŢII – 100 €.  Prețul se negociază pentru investigatii complexe.  ... Mai mult
 • Atenționare clienți
  Dorim atenționarea clienților care doresc achiziționarea unor servicii detectivistice să țină cont... Mai mult

Zona Transilvaniei

Pentru seriozitatea şi modul în care ne-am făcut datoria atunci când s-a apelat la noi, mai ales pentru conspirativitatea cu care am efectuat acţiuni în alte zone, conspirativitate impusă de beneficiar, am fost solicitaţi de societăţi din diverse oraşe ale ţării pentru a conlucra cu detectivii acestora, dar și direct de clienți.

Atuul nostru este diviziunea muncii solicitată de cerinţele pieţii.

La prima discuţie cu clientul prima noastră întrebare este “Când a mai fost subiectul investigat sau monitorizat?”

Ca exemplu, putem exemplifica, fără a oferi date concrete, diverse localităţi din TRANSILVANIA unde am executat atăt activităţi de monitorizare cât şi de investigaţii acoperite. Marile companii au solicitat rapoarte complete privind modul concret de desfăşurare a activiţăţii la punctele lor de lucru din TIMIŞOARA, BRAŞOV, etc.

Referitor la celelelte contracte avute, putem exemplifica ponderea într-un număr destul de mare a monitorizării aspectelor conjugale, a litigiilor financiar- comerciale, a copiilor adolescenţi care au apucat pe căi greşite şi care nu comunică cu părinţii, a bonelor dar şi a asociaţilor unor societăţi. Aceste investigaţii au fost efectuate în CLUJ-NAPOCA, ORADEA şi TIMIŞOARA. Legat de astfel de investigaţii nu pot să nu remarc cazul unei persoane care îşi căuta sora după tată (din altă căsătorie) pe care a văzut-o o singură dată la vărsta de 9 ani când sora ei mai mică se plimba pe stradă de mână cu părinţii ei. După ample verificări, persoana a fost identificată, stabilindu-se cu minuţiozitate cursul vieţii şi schimbările repetate de domiciliu ale acestei timp de 35 de ani, precum şi profesia şi actualul domiciliu la mare distanţă de oraşul natal.

Nu putem trece peste acest subiect fără a sublinia cooperarea cu firme din această zonă dar mai ales cu cele din oraşul TIMIŞOARA, acest lucru dându-ne speranţa că pe viitor astfel de colaborări se vor intensifica întrucât în fond scopul nostru este de a servi clienţii cu promptitudine, profesionalism şi confidenţionalitate.

Cu ocazia monitorizarii au fost efectuate supravegheri operative punctuale privind manageri, şefi depozite, şoferi ai utilajelor de importanţă (cisterne, maşini distribuţie, pentru firmă e.t.c ), care au scos la iveală atât neîndeplinirea sarcinilor şi atribuţiunilor fixate prin fişa posturilor dar de cele mai multe ori savârşirea de fapte penale de către angajaţi. Ne referim în primul rând la participarea lucrătorilor societăţilor ca autori, complici sau tăinuitori în ceea ce priveşte bunurile firmelor dar şi locul depozitării ulterioare a acestora.

Datorită exactităţii datelor furnizate cât şi a rezultatelor clare obţinute, beneficiarilor noştri nu le rămâne decât luarea deciziilor în consecinţă.

Noi nu punem concluzii la finalizarea lucrării cu „s-ar putea sau credem că” ci răspundem clar la întrebările „Unde? Cum? Când? Cu cine?”, având în spate momentele foto-video referitoare la cele argumentate.