• Cine suntem noi?
   Agenţia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu... Mai mult
 • Servicii Oferite
  I. INVESTIGAŢII ▾ INVESTIGAŢII Preturi negociabile in functie de complexitatea cazului. Pentru... Mai mult
 • Tarife
  I. INVESTIGAŢII – 100 €.  Prețul se negociază pentru investigatii complexe.  ... Mai mult
 • Atenționare clienți
  Dorim atenționarea clienților care doresc achiziționarea unor servicii detectivistice să țină cont... Mai mult

Zona Munteniei

Pentru seriozitatea şi modul în care ne-am făcut datoria atunci când s-a apelat la noi, am fost solicitaţi de societăţi din diverse oraşe al ţării pentru a conlucra cu detectivii acestora, dar și direct de clienți, mai ales pentru conspirativitatea cu care am efectuat acţiuni în alte zone, conspirativitate impusă de beneficiar.

Atuul nostru este diviziunea muncii solicitată de cerinţele pieţii.

Fără a avea intenţia de a jigni pe nimeni, vă aducem la cunoştinţă faptul că au apelat la noi clienţi care nu şi-au putut rezolva problemele apelând la alţi prestatori de servicii detectivistice dintr-un singur motiv, şi anume că nu toate persoanele investigate se comportă la fel de nepăsător pe timpul unei acţiuni, unii au deprinderi native, iar alţii au fost învăţaţi să se păzească sau au fost cadre active cu deprinderi deja formate cu timpul. La prima discuţie cu clientul, prima noastră întrebare este “Când a mai fost subiectul investigat sau monitorizat”.

Nu putem trece peste acest subiect fără a sublinia cooperarea cu firme din această zonă dar mai ales cu cele din BUCUREŞTI, acest lucru dându-ne speranţa că, pe viitor, astfel de colaborări se vor intensifica întrucât, în fond, scopul nostru este de a servi clienţii cu promptitudine, profesionalism şi confidenţialitate.

Ca exemplu, putem exemplifica, fără a oferi date concrete, diverse localităţi din regiunea MUNTENIA unde am executat atăt activităţi de monitorizare cât şi de investigaţii acoperite. Marile companii au solicitat rapoarte complete privind modul concret de desfăşurare a activiţăţii la punctele lor de lucru din BRĂILA, FĂUREI, BUZĂU, PLOIEŞTI, e.t.c.

Referitor la celelelte contracte avute, putem exemplifica ponderea într-un număr destul de mare a monitorizării aspectelor conjugale, a litigiilor financiar- comerciale, a copiilor adolescenţi care au apucat pe căi greşite şi care nu comunică cu părinţii, a bonelor dar şi a asociaţilor unor societăţi.

Cu ocazia monitorizarii, au fost efectuate supravegheri operative punctuale privind manageri, şefi depozite, şoferi ai utilajelor de importanţă (cisterne, maşini distribuţie, pentru firmă e.t.c ), care au scos la iveală atât neîndeplinirea sarcinilor şi atribuţiunilor fixate prin fişa posturilor dar de cele mai multe ori savârşirea de fapte penale de către angajaţi. Ne referim în primul rând la participarea lucrătorilor societăţilor ca autori, complici sau tăinuitori în ceea ce priveşte bunurile furate ale firmelor.

Datorită exactităţii datelor furnizate cât şi a rezultatelor clare obţinute, beneficiarilor noştri nu le rămâne decât luarea deciziilor în consecinţă.

Noi nu punem concluzii la finalizarea lucrării cu „s-ar putea sau credem că” ci răspundem clar la întrebările „Unde? Cum? Când? Cu cine?”, având în spate momentele foto-video referitoare la cele argumentate.