• Cine suntem noi?
   Agenţia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu... Mai mult
 • Servicii Oferite
  I. INVESTIGAŢII ▾ INVESTIGAŢII Preturi negociabile in functie de complexitatea cazului. Pentru... Mai mult
 • Tarife
  I. INVESTIGAŢII – 100 €.  Prețul se negociază pentru investigatii complexe.  ... Mai mult
 • Atenționare clienți
  Dorim atenționarea clienților care doresc achiziționarea unor servicii detectivistice să țină cont... Mai mult

Zona Moldovei

Pentru seriozitatea şi modul în care ne-am făcut datoria atunci când s-a apelat la noi, am fost solicitaţi de societăţi din diverse oraşe al ţării pentru a conlucra cu detectivii acestora, dar și direct de clienți, mai ales pentru conspirativitatea cu care am efectuat acţiuni în alte zone, conspirativitate impusă de beneficiar.

Clienții din alte zone au afirmat de multe ori că au apelat la serviciile noastre pentru conspirativitatea pe care detectivii care nu sunt din partea locului o pot asigura acțiunilor.

Ca exemplu, putem exemplifica, fără a oferi date concrete, diverse localităţi din MOLDOVA unde am executat atât activităţi de monitorizare, cât şi de investigaţii acoperite. Marile companii au solicitat rapoarte complete privind modul concret de desfăşurare a activităţii la punctele lor de lucru din BACĂU, IAŞI, TG.OCNA, COMĂNEŞTI, PANCIU, MĂRĂŞEŞTI, FOCŞANI.

Cu ocazia monitorizarii, au fost efectuate supravegheri operative punctuale pe persoane – manageri, șefi depozite, şoferi ai utilajelor de importanţă (cisterne, maşini distribuţie, pentru firmă etc.), care au scos la iveală atât neîndeplinirea sarcinilor şi atribuţiunilor fixate prin fişa posturilor, dar, de cele mai multe ori, savârşirea de fapte penale de către angajaţi. Ne referim în primul rând la participarea lucrătorilor societăţilor ca autori, complici sau tăinuitori în ceea ce priveşte ascunderea bunurile furate ale firmelor.

În urma activităţilor detectivistice concertate de filaj şi apoi investigaţii, am reuşit să stopăm aceste activităţi la firmele care au apelat la noi, ulterior efectuând doar activităţi de verificare a cursului activităţilor acestor beneficiari.

În ceea ce privește investigațiile din alte domenii, putem exemplifica ponderea într-un număr destul de mare a monitorizării aspectelor conjugale, a copiilor adolescenţi care au apucat pe căi greşite şi care nu comunică cu părinţii, a bonelor, dar şi a asociaţilor unor societăţi. Datorită exactităţii datelor furnizate şi a rezultatelor clare obţinute, beneficiarilor noştri nu le rămâne decât luarea deciziilor în consecinţă.

Noi nu punem concluzii la finalizarea lucrării cu „s-ar putea sau credem că” ci răspundem clar la întrebările „Unde? Cum? Când? Cu cine?”, având în spate momentele foto-video referitoare la cele argumentate.