• Cine suntem noi?
   Agenţia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu... Mai mult
 • Servicii Oferite
  I. INVESTIGAŢII ▾ INVESTIGAŢII Preturi negociabile in functie de complexitatea cazului. Pentru... Mai mult
 • Tarife
  I. INVESTIGAŢII – 100 €.  Prețul se negociază pentru investigatii complexe.  ... Mai mult
 • Atenționare clienți
  Dorim atenționarea clienților care doresc achiziționarea unor servicii detectivistice să țină cont... Mai mult

Cine suntem noi?

 Agenţia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este înregistrată la Registrul Comerţului cu Numărul de ordine J17/1200/2010 şi este atestată în baza Legii nr. 329/ 2003 de către Inspectoratul General de Poliţiei Române, având Licenţa de funcţionare nr. 689555/2011.

           Agenţia este specializată în activităţi conspirate de supraveghere (filaj) şi investigaţii atât în Galaţi, cât şi în întrega ţară. Activitatea noastră este structurată pe două specializări detectivistice principale :

 • Echipele de filaj care efectuează activităţi de strângere a informaţiilor detectivistice prin monitorizare conspirată continuu a persoanei investigate;

 • Investigatorii conspiraţi efectuează investigaţii atunci când nu este imperios necesară efectuarea monitorizării (ex. persoane dispărute, investigaţii economice, judiciare, etc.), dar şi investigaţii care sunt efectuate după finalizarea monitorizării în teren şi când se impune clarificarea unor aspecte noi care au intervenit în activitatea de filaj şi sunt de importanţă pentru client. Oricum, nimic, nici un aspect, nu scapă neclarificat de către detectivii noştri.

Echipa este compusă din detectivi experimentaţi care au fost ofiţeri activi în domeniile menţionate şi care, în urma selecţiilor efectuate de către noi, au făcut dovada că pot face față exigenţelor impuse de conducerea firmei pentru atingerea rezultatelor solicitate de către clienți.

Detectivii au abilitatea de a executa atât supravegheri (monitorizări) în mod continuu sau punctual, cât şi investigaţii acoperite întrucât firma posedă diverse vehicule şi tehnică de ultimă generaţie, echipamente profesioniste de supraveghere foto şi video, la acestea adăugându-seprofesionalismul, seriozitatea factorului uman, precum şi experienţa dobândită anterior.

De asemenea, avocatul firmei este fost comisar-șef care a condus o structură specializată pe supravegheri operative și investigații și face legatura dintre probele obținute de detectivii noștri și instanțele de judecată pentru soluționarea cu succes a cauzelor civile aflate în derulare (desfacerea căsătoriei, partajarea judiciară a bunurilor, stabilirea autorității părintești, lichidări de societăți, litigii financiar comerciale, etc.).

Pentru seriozitatea şi modul în care ne-am făcut datoria atunci când s-a apelat la noi, am fost solicitaţi de clienți din multe localități ale ţării, mai ales pentru asigurarea conspirativității cu care am efectuat acţiuni în alte zone în care clienţii nu aveau garanţia că, prin folosirea detectivilor autohtoni, s-ar păstra secretul impus de client. Atuul nostru este diviziunea muncii solicitată de cerinţele pieţii.

 

 detectivi galati

detectiv galati

detectiv galati

SC REFLECTOR S.R.L.

Adresa : Navelor 2 , ROMANIA, Galati 800036   , GALATI
E-mail : filajdivision@gmail.com